4.6.07

Endnu en solskins søndag

Nu gik der pludselig nogle dage inden jeg kom frem til at blogge igen, jeg har ellers lovet mig selv at jeg ikke ville glemme at skrive i den ;O)

Det har bare været en nydelses dag i dag, en stille og rolig formiddag med lidt brevveksling og lavet en lille smule grafik.

Herligt at komme ud og cykle når solen skinner, med lige tilpas vind. Syrenerne var væk nu, de stod også lige på det sidste i sidste uge. Men så er der så meget andet smukt at se, en lille mariehøne der tager solbad på et blad ;O)


Hjemme kan jeg nyde at roserne er sprunget helt ud, ikke alle men mange. jeg venter endnu på de lyserøde roser skal springe ud, men der er et par knobber som er liiige ved at være der.

Phanter nyder nu altanen, han har vænnet sig til lydene, selv de voldsomme skrammel lyde ;O)

O
g om aftenen ligger han fast vagt... efter eddekopper og myg der myldrer frem derude, det ser også ud til de smager dejligt... puhadadaavadderda..urk ;o)

1 kommentar:

 1. Anonym4.6.07

  Ja det er en dejlig dejlig årstid

  Phanter ser da ud til at stortrives hos dens Mama eller Grandmama må det jo være håber alt er godt hos dig .....Her er alt i bedring og har været på job idag ...underligt men godt...
  Glæder mig til at snakke helst snart over en kop kaffe og en blomst .....
  Du må komme herud henter gerne
  Knus Bolette
  Godt du skrev her igen havde savnet dine indlæg

  SvarSlet

-*- Follow made by Grandma Anna on Facebook -*-

-*- Follow my blog with Bloglovin -*-